Young Adults Yoga

Rust en stilte nemen is ontzettend belangrijk om dingen in jezelf op een rij te zetten en los te kunnen laten.

Doe mee aan Hatha yoga en laat alles even los!

Doe oefeningen waar beweging en adem centraal staan en je zal vrij snel je lijf en je hoofd op een andere manier ervaren

Blijf uitgedaagd doordat de oefeningen lang niet altijd makkelijk zijn, en tegelijkertijd zal je merken dat je ook stiller wordt van binnen, hoe fijn is dat?

Lees meer over Young adults yoga

YAY! Young Adults Yoga

Ken je misschien dat ene liedje van je ouders …Herman van Veen met “ rennen vliegen opstaan en weer doorgaan” ? Het liedje is  oud, maar  het thema is actueel. Als jongere of jong volwassene  zal je vast meer of minder herkennen dat je hoofd flink vol kan zitten; school, een baan, vrienden, relaties.

Een steeds groter percentage jonge mensen krijgt een burn -out. Multitasken lijkt een eitje, maar dat wil niet zeggen dat je brein en je lichaam langdurig al die prikkels kunnen verwerken. Rust en stilte nemen is ontzettend belangrijk om dingen in jezelf op een rij te zetten en los te kunnen laten. Dit doen we binnen de hatha yoga op een dynamische manier. Door je oefeningen te laten doen waar beweging en adem centraal staan zul je vrij snel je lijf en je hoofd op een andere manier ervaren. Je blijft uitgedaagd doordat de oefeningen lang niet altijd makkelijk zijn, en tegelijkertijd zal je merken dat je ook stiller wordt van binnen, en hoe fijn dat is. Door te werken  met aanspannen en ontspannen van spieren zul je je heel bewust worden van je lijf. Het klinkt natuurlijk vaag om te zeggen dat je dichter bij je eigen “ik” komt te staan maar dat is wel zoals je het zal ervaren. Bewegen gebeurt vaak in kader van sport en is prestatiegericht . Dat kun je in de yoga even lekker loslaten.

 

Als we een oefening doen zal ik daar soms iets van vertellen en over uitleggen. En we doen ook oefeningen waar je thuis of onderweg wat aan kan hebben. Bijvoorbeeld als je veel stress ervaart, een spannend gesprek hebt, of ruzie hebt gehad.

 

Yoga is eigenlijk de perfecte manier van chillen. Wil je het eens uitproberen kom dan voor een proefles. No strings attached! Voor jongeren van ongeveer 12 tot 17 jaar.

 

 

 

Zie de agenda voor yoga lessen/evenementen. Er wordt ook yoga op locatie en Ayurvedische massage aangeboden.

 

Margreet@my-yogatime.nl

06-24893011

KvK-nr: 59581883

IBAN nr. NL90BUNQ 2290 174556 t.n.v. MWE Lammers

Interesse? facebook

privacyverklaring | 2019 © My-YogaTime | alle rechten voorbehouden

website made by Sarah Lenderink ©