Duo Yoga: ouder & kind

Samen op reis naar binnen! Fijne momenten om met je kind bezig te zijn en elkaar op een andere manier te beleven en te ontdekken dan je gewend bent. Plezier maken en samen stil zijn gaan zo mooi samen bij Ouder&Kind Yoga. Overgave en vertrouwen vinden bij elkaar zijn voorbeelden van de kleine cadeautjes die verborgen zitten in de oefeningen.

 

Ouder/opa/tante/oppas als begeleider, allemaal welkom!‣Voor kinderen in leeftijd van ongeveer 6 tot 13 jaar. ‣Kosten 17,50 euro per duo, op even weken op de zondag om 09:30.

 

Duo Yoga

Verras jezelf en elkaar door samen te oefenen.

Leuk met je partner, kind, vriend of vriendin.

Ook geschikt als bedrijfsactiviteit of groepsuitje.

Plezier maken, samen stil zijn, vertrouwen en ontspannen voor twee.

Duo Yoga

Marja Weddepohl en ik vinden wekelijks plezier, ontspanning en verrassing bij elkaar nu we al een tijdje bezig zijn Duo-Yoga te beoefenen. Oefeningen die er makkelijk uitzien kunnen juist lastig zijn bijvoorbeeld door de fijne afstemming die nodig is. Uitdagender houdingen bieden verrassingen doordat je  met steun veel verder kan komen en op een andere manier ademruimte gaat ervaren. Lenig en soepel wordt je in ieder geval, en dat samen lachen en verstillen geen tegenstellingen tot elkaar zijn is een prachtige ervaring.

 

Marja en ik gaan een serie van 4 lessen aanbieden. Bij voldoende aanmeldingen bij Studio Kobald aan de Asselsetraat. Zijn we met een aantal stellen dan geven we de lessen in de ruimte van My- Yogatime.

 

De eerste les is 15 euro pp. De volgende lessen bieden we aan als blok van 3 voor 40 euro pp. Mocht je niet alle data kunnen dan betaal je 15 euro pp per les.

 

Data: Zaterdagochtend 23 en 30 november, 14 en 21 december

 

Tijdstip: 9:00-10:30 uur

 

Zie meer fotos onder mijn blog!

 

 

Zie de agenda voor yoga lessen/evenementen. Er wordt ook yoga op locatie en Ayurvedische massage aangeboden.

 

Margreet@my-yogatime.nl

06-24893011

KvK-nr: 59581883

IBAN nr. NL90BUNQ 2290 174556 t.n.v. MWE Lammers

Interesse? facebook

privacyverklaring | 2019 © My-YogaTime | alle rechten voorbehouden

website made by Sarah Lenderink ©