Ayurvedische massage is een vorm van oud-indiase massage. Ayurvedische massage en yoga stammen uit hetzelfde gedachtengoed. In India wordt massage gezien als een belangrijk element in het zorgen en onderhouden van je lichaam, en wordt massage al op jonge leeftijd geleerd en toegepast.

 

Een behandeling is niet alleen heerlijk om te ondergaan. De massage activeert de bloedsomloop en het lymfesysteem, en heeft tevens effect op de vitaliteit van lichaam en geest. Tijdens het masseren worden energiebanen en energiepunten meegenomen. De massage is niet therapeutisch, maar kan wel klachten verlichten. Ayurvedische massage wordt traditioneel gegeven op de grond op een dikke mat. Je lichaam blijft bedekt met uitzondering van het te masseren gedeelte. Er wordt gewerkt met verwarmde olie.

 

Masseren van gedeeltes is mogelijk, bijvoorbeeld alleen bekken en onderlichaam, of juist vanaf het bekken naar het bovenlichaam. Maar in principe is het een algehele lichaamsmassage omdat alle delen van het lichaam met elkaar samenhangen en elkaar beïnvloeden. Ik masseer in mijn yogastudio. Een complete lichaamsmassage is 37,50 euro.

Tip: Het is mogelijk als duo te komen, bijvoorbeeld als vriendinnen. Jullie kunnen  dan tegelijk gemasseerd worden. Daarvoor werk ik samen met een collega masseur

 

 

 

 

Meer over Ayurvedische massage

Ayurvedische massage

Een vorm van oud-indiase massage

Wordt gezien als belangrijk element bij het onderhouden van het lichaam

Activeert de bloedsomloop en het lymfesysteem

Lees meer over ayurvedische massage
Interesse?

Zie de agenda voor yoga lessen/evenementen. Er wordt ook yoga op locatie en Ayurvedische massage aangeboden.

 

Margreet@my-yogatime.nl

06-24893011

KvK-nr: 59581883

IBAN nr. NL90BUNQ 2290 174556 t.n.v. MWE Lammers

Interesse? facebook

privacyverklaring | 2019 © My-YogaTime | alle rechten voorbehouden

website made by Sarah Lenderink ©